Paket "ZALOGA ZDRAVJA #2"

Osnovna podpora zdravja in prva pomoč pri spopadanju s stresom in prehladi

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Zadostna količina vitamina D, vitamina C in cinka v telesu ni ključna le za normalno delovanje imunskega sistema, temveč lahko po potrebi s povečano dozo teh treh mikrohranil celo skrajšamo trajanje prehlada in olajšamo potek nekaterih respiratornih bolezni. Iz tega razloga smo sestavili paket “ZALOGA ZDRAVJA #2”, katerega izdelki skrbijo za vsakodnevno krepitev odpornosti, zmanjšanje utrujenosti, izboljšanje zaščite celic pred oksidativnim stresom in lahko predstavljajo odlično prvo pomoč pri znakih prehlada. Nordbo Veganski D3&C&Cink naj bo del vaše vsakodnevne podpore zdravja in dobrega počutja, kateri naj se pridruži še visoko biološko uporabna oblika Nordiq Vitamin C 500 mg, če ste vsakodnevno pod stresom ali pa se vas občutno nekaj loteva.

Redna cena izdelkov: 70.70 €

Posebna cena: paketa 54.90

Paket trenutno ni na zalogi.

Navodila za dodajanje pri odraslih v primeru preventive in kurative:

Preventiva:

  • Nordbo Veganski D3&C&Cink: 1 kapsula na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Nordiq Vitamin C: 1 kapsula ob večerji

Kurativa (v dneh, ko se vas loteva prehlad oz. ste prehlajeni):

  • Nordbo Veganski D3&C&Cink: 2 kapsuli na dan ob zajtrku
  • Nordiq Vitamin C: 3 kapsule (razporejene tekom dneva: npr. ena ob dopoldanski malici, ena ob kosilu, ena ob večerji)

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Veganski D3, Vitamin C & Cink

50 µg/2000 IE vitamina D3, 300 mg vitamina C in 10 mg cinka

90 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink vsebuje 50 µg (2000 IE) veganskega vitamina D3 iz lišaja, 300 mg vitamina C z bazičnim pH-jem iz kalcijevega askorbata in 10 mg cinkovega pikolinata. Vsi imajo visoko biološko uporabnost in prispevajo k normalnemu imunskemu sistemu ter zmanjšujejo utrujenost. Izdelek vsebuje tudi olje MCT iz kokosa za optimalno absorpcijo vitamina D. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Vitamin C 500 mg

Nova generacija vitamina C uporablja visoko biološko uporabni PureWay-C™ za najboljšo obrambo, vzdrževanje in obnovo sistema

60 kapsul (1–2 kapsuli/dan)

Redni vsakodnevni vnos vitamina C je nujen za obnovo celic, antioksidativno zaščito in spodbujanje normalnega delovanja imunskega sistema. Visoka raven stresa, neuravnotežena prehrana in vse večja izpostavljenost toksinom iz okolja povečujejo našo potrebo po tem tako pomembnem vitaminu. Ta napredna formula uporablja PureWay-C™, visoko biološko uporabno obliko vitamina C, ki omogoča optimalno absorpcijo in zadrževanje v krvnem serumu. Z vključitvijo brusnice, ki je polna polifenolov, je zagotovljena še dodatna sinergijska podpora ter spodbuda splošnega hormetičnega učinka.