Paket "ZAŠČITA KOŽE"

Za zdravo poletno kožo, obstojnejšo porjavelost in antiage zaščito kože pred oksidativnim stresom

V času sončnih dni smo vsakodnevno izpostavljeni večji količini močnega UV sevanja, ki ob pretiranemu izpostavljanju vodi v povišano raven vnetnih procesov v koži. V daljšem obdobju je rezultat tega prehitro staranje kože in celo možnost razvoja kožnega raka.

Za podporo obrambe kože pred posledicami UV sevanja smo oblikovali paket »Zaščita kože« z dvema vrhunskima izdelkoma z dokazano učinkovitostjo pri izboljšanju odziva kože na UV žarke: NORDBO Double Sun in nagrajen NORDIQ Bioactive Skin. Ta dva izdelka sta, poleg vsakodnevne uporabe kreme z zaščitnim faktorjem, največja zaveznika pri ohranjanju zdrave kože. Paket je namenjen vsem, ki želijo zmanjšati tveganje za poškodbe, povezane z UV žarki, in z naravnimi sestavinami doseči obstojnejšo porjavelost. Bogata sta z antioksidanti, ki zmanjšajo raven oksidativnega stresa in vnetnih procesov v koži, kar zmanjša razgradnjo kolagenskih vlaken in verjetnost za nastanek hiperpigmentacij. Izdelka sta lahko še posebej primerna za tiste, ki imajo zmerne težave s sončnim ekcemom.

Več o posameznem izdelku v paketu si lahko preberete nižje na strani.

Jemanje

1 kapsula Double Sun in 1-2 kapsuli Bioactive Skin dopoldne ali popoldne z obrokom.
Po možnosti z obrokom, ki vsebuje maščobe, saj bo absorpcija betakarotena (v izdelku Double Sun) tako najboljša. Oba izdelka lahko zaužijete istočasno.

Pomembno!

Izdelek Double Sun nudi maksimalen učinek po 8-ih tednih uporabe, zato je pomembno, da začnete z uživanjem čim prej, ne šele poleti. Učinek se sčasoma samo še povečuje.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Sun

Kombinacija naravnega betakarotena in izvlečka Red Orange ComplexTM za zdravo kožo in obstojnejšo porjavelost

50 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Double Sun vsebuje 25 mg betakarotena iz zelenih mikroalg (Dunaliella salina) in 100 mg izvlečk a rdeče pomaranče (Red Orange ComplexTM). Betakaroten ščiti kožo pred poškodbami zaradi UV-žarkov. Majhna količina se po potrebi pretvori v vitamin A v telesu, medtem ko je presežek shranjen pod kožo in prispeva k obstojnejši in nežni porjavelosti. Red Orange ComplexTM je negovalen izvleček, ki je izjemno bogat z antioksidanti, antocianini, flavonoidi in vitaminom C. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Bioactive Skin – Organski

100% naravna antiage podpora koži

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Napredni prehranski pristop do sijoče kože. Ta nagrajena mešanica antioksidantov vsebuje naravno obliko vitamina C iz skrbno izbranih sinergijskih rastlin, ki spodbujajo sintezo kolagena in zaščito kože pred poškodbami prostih radikalov. Organska bioaktivna formula vsebuje organsko limono, ki ima številna koristna hranila, vključno s ferulično kislino.