Paket "ZDRAVA AKTIVNOST"

Za večjo zmogljivost ter hitrejšo regeneraciji in boljše okrevanje po športni aktivnosti

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket “Zdrava aktivnost” je namenjen vsem aktivnim športnikom, ki želijo poskrbeti za večjo fizično zmogljivost in pripomoči k hitrejši regeneraciji in boljšemu okrevanju telesa po športni aktivnosti. Z uživanjem izdelka NORDBO Instantni magnezij boste vnesli 3 oblike magnezija z visoko biološko uporabnostjo – magnezijev bisglicinat, malat in laktat, ter s tem podprli normalno delovanje mišic in živčevja, normalno elektrolitsko ravnovesje, zdravje kosti in zob ter zmanjšali utrujenost. Omega 3 maščobne kisline so pri športno aktivnih ljudeh izredno pomembne, saj omogočajo hitrejšo regeneracijo, obnovo mišic in zmanjšajo verjetnost vnetnih procesov v telesu. Z rednim uživanjem NORDBO Omega-3 boste tudi pospešili celjenje mikro poškodb, do katerih pride po športni aktivnosti, ter hkrati koristili zdravju srca in ožilja. Izdelek ima certifikat ASC, kar med drugim zagotavlja, da so ribe gojene z naravno krmo in živijo v čistem in neoporečnem okolju, zato ne vsebujejo toksinov in težkih kovin kot tiste ribe, ki jih lovijo v onesnaženih morjih. Paketu smo dodali še Železo & Vitamin C, ki je za športnike izredno pomemben prehranski element, saj lahko le-ti zaradi intenzivne športne aktivnosti presežejo povprečno potrebo po železu, kar se kaže kot zmanjšanje telesne zmogljivosti, utrujenost in poslabšanje delovanja imunskega sistema. Zadosten vnos železa je nujen za normalen nastanek rdečih krvnih celic, ki tkiva oskrbujejo s kisikom. NORDBO Železo & C je nadstandardna oblika železovega bisglicinata, ki ima visoko absorpcijo v črevesju. Izdelek vsebuje tudi 100 mg vitamina C, ki še dodatno okrepi absorpcijo železa. Največja prednost izdelka je, da sta kemijski obliki železa in vitamina C želodcu prijazni in ne povzročata prebavnih težav. 

Paket “ZDRAVA AKTIVNOST” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 10.10.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo s posebnim popustom!

Oddaj naročilo s posebnim popustom danes in prejmi paket “ZDRAVA AKTIVNOST” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 11.10.2022, najverjetneje pa že prej).

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo paket ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Jemanje:

Instant magnezij: 2 merici/dan

Omega-3 kapsule: 2 kapsuli/dan ali Omega-3 olje: 2 čajni žlički/dan

Železo & C: 1 kapsula/dan*

*Za optimalno absorpcijo uživajte ločeno od prehranskih dopolnil, ki vsebujejo magnezij, kalcij ali cink. Prav tako izdelka ne uživajte s kavo, mlekom ali pravim čajem, saj le-ta zmanjšajo absorpcijo železa v črevesju.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Železo & Vitamin C

20 mg železovega bisglicinata in 100 mg vitamina C – za optimalno absorpcijo železa

90 kapsul (1 kapsula/dan)

Sestavine

Vsaka kapsula izdelka NORDBO Železo & Vitamin C telo oskrbi z 20 mg nadstandardne kemijske oblike železa – železovim bisglicinatom, ki ima visoko absorpcijo v črevesju, ter s 100 mg vitamina C, ki še dodatno okrepi absorpcijo železa. Največja prednost izdelka je, da sta kemijski obliki železa in vitamina C želodcu prijazni in ne povzročata prebavnih težav. Zadosten vnos železa je nujen za normalen nastanek rdečih krvnih celic, ki tkiva oskrbujejo s kisikom, ter preprečuje posledice pomanjkanja železa, kot so utrujenost, izčrpanost, mikrocitna anemija, poslabšano delovanje imunskega sistema ter zapleti v nosečnosti in poslabšan razvoj ploda. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Instantni magnezij

Hitro delujoč in visoko doziran magnezij v obliki praška iz bisglicinata, malata in laktata

150 g (150 odmerkov)

Sestavine

NORDBO Instantni magnezij se hitro absorbira in je visoko doziran prašek iz treh biološko uporabnih oblik magnezija: bisglicinata, malata in laktata. Brez citrata. Prašek se hitro raztopi v vodi, ima osvežilen okus po naravni limoni in učinkuje hitreje kot kapsule. Dve merici vsebujeta 350 mg magnezija. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju mišic. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Omega-3 (olje)

Lokalno proizvedeno in sveže ribje olje s certifikatom ASC

200 ml

Sestavine

NORDBO Omega-3 je 100% sveže, čisto in naravno ribje olje, pridobljeno iz povsem svežih rib po naravnem postopku brez uporabe topil, kemikalij in dodatkov. Vsebuje sveže in neobdelano ribje olje danskih postrvi, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih. Z zgolj eno čajno žličko ribjega olja NORDBO boste zaužili 450 mg EPK + DHK (125 mg EPK in 325 mg DHK), pozitivni učinki ribjega olja na srčno-žilno zdravje pa so opazni že z dnevnim vnosom 250 mg EPK + DHK. Izdelek je proizveden lokalno in ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je izdelan trajnostno, s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Olje naravno ne vsebuje toksinov in je izdelano iz delov rib, ki so bogati z omega maščobnimi kislinami, ki jih običajno zavržejo. Vsebuje omega-3, 6, 7, 9 in 11 z EPK in DHK, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca. Po zaslugi čistosti olje nima okusa po ribah in ima dodano le naravno aromo limone.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.