Paket "ZDRAVA DRUŽINA"

Za močan imunski sistem otrok in staršev

Popolna kombinacija treh podpornikov zdravja

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Želite v samo (3) treh korakih okrepiti imunski sistem, kognitivne sposobnosti in izboljšati odziv telesa na stres? Potem je paket ”Zdrava družina”, ki vključuje NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink, NORDBO Omega-3 in Nordiq Immune Support, idealna izbira za vas, kot tudi za vaše najmlajše. Kombinacija ključnih mikrohranil bo povečala odpornost in raven energije, skrbno izbrana zelišča iz biološke pridelave bodo podprla zdravje z antioksidativnim, protivnetnim, protimikrobnim in celo adaptogenim delovanjem, omega-3 maščobne kisline, pridobljene iz povsem svežih rib, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih in so brez toksinov ter težkih kovin, pa bodo prispevale k zdravju srca ter optimizirale delovanje možganov in njihov razvoj pri otrocih.

Paket vsebuje:

  • 1x NORDBO Vegan D3, C&Cink
  • 1x NORDBO Immune Support
  • 1x NORDBO Omega-3 kapsule ali 1x NORDBO Omega-3 olje

Paket “ZDRAVA DRUŽINA” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 10.10.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo s posebnim popustom!

Oddaj naročilo s posebnim popustom danes in prejmi paket “ZDRAVA DRUŽINA” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 11.10.2022, najverjetneje pa že prej).

Paket ZDRAVA DRUŽINA (z Omega-3 kapsulami) trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo paket ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Navodila za dodajanje pri otrocih

Veganski D3, Vitamin C & Cink:

4 -12 let: do 3 kapsule/teden ob jedi,

12-17 let: 1 kapsula/dan ob jedi,

Kapsule lahko tudi odprete in vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

Immune Support:

4-12 let: 1 kapsula/dan,

12-17 let: 1-2 kapsuli/dan,

Kapsule lahko tudi odprete in vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

Omega-3 olje:

1 – 10 let: ½ čajne žličke/dan

10 – 17 let: 1 čajna žlička/dan

Več o uporabi prehranskih dopolnil pri otrocih

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Veganski D3, Vitamin C & Cink

50 µg/2000 IE vitamina D3, 300 mg vitamina C in 10 mg cinka

90 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink vsebuje 50 µg (2000 IE) veganskega vitamina D3 iz lišaja, 300 mg vitamina C z bazičnim pH-jem iz kalcijevega askorbata in 10 mg cinkovega pikolinata. Vsi imajo visoko biološko uporabnost in prispevajo k normalnemu imunskemu sistemu ter zmanjšujejo utrujenost. Izdelek vsebuje tudi olje MCT iz kokosa za optimalno absorpcijo vitamina D. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Omega-3 (olje)

Lokalno proizvedeno in sveže ribje olje s certifikatom ASC

200 ml

NORDBO Omega-3 je 100% sveže, čisto in naravno ribje olje, pridobljeno iz povsem svežih rib po naravnem postopku brez uporabe topil, kemikalij in dodatkov. Vsebuje sveže in neobdelano ribje olje danskih postrvi, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih. Z zgolj eno čajno žličko ribjega olja NORDBO boste zaužili 450 mg EPK + DHK (125 mg EPK in 325 mg DHK), pozitivni učinki ribjega olja na srčno-žilno zdravje pa so opazni že z dnevnim vnosom 250 mg EPK + DHK. Izdelek je proizveden lokalno in ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je izdelan trajnostno, s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Olje naravno ne vsebuje toksinov in je izdelano iz delov rib, ki so bogati z omega maščobnimi kislinami, ki jih običajno zavržejo. Vsebuje omega-3, 6, 7, 9 in 11 z EPK in DHK, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca. Po zaslugi čistosti olje nima okusa po ribah in ima dodano le naravno aromo limone.

Immune Support

Močna naravna obramba za celoletno zaščito

60 kapsul (1- 3 kapsule/dan)

Immune Support je vrhunska, napredna formula, ki skrbi za učinkovito protimikrobno podporo, krepitev imunskega sistema in hitrejše okrevanje po prehladu ali okužbi. S skrbno izbranimi in odmerjenimi visokokakovostnimi naravnimi sestavinami varuje pred škodljivimi prostimi radikali, ki lahko poškodujejo celice, ter s tem med drugim tudi zmanjšuje utrujenost. Skupaj z adaptogenimi gobami in rastlinami, bogatimi s fitohranili, zmanjšuje učinek stresa na imunski sistem. Ta formulacija s sinergijskim delovanjem pomaga tudi uravnovesiti črevesno mikrobioto in hkrati krepi obrambo telesa.