Paket "ZDRAVA KOŽA"

Za zdravo poletno kožo, obstojnejšo porjavelost in dokazanimi učinki na elastičnost kože

V času sončnih dni smo vsakodnevno izpostavljeni večji količini močnega UV sevanja, ki ob pretiranemu izpostavljanju vodi v povišano raven vnetnih procesov v koži. V daljšem obdobju je rezultat tega prehitro staranje kože in celo možnost razvoja kožnega raka.

Za podporo obrambe kože pred posledicami UV sevanja in za sintezo kolagena, smo oblikovali paket »Zdrava koža« z dvema vrhunskima izdelkoma z dokazano učinkovitostjo pri izboljšanju odziva kože na UV žarke in na elastičnost kože: NORDBO Double Sun in NORDBO Kolagen. Double Sun bo zaščitil kožo pred poškodbami, povezanimi z UV žarki, in z naravnimi sestavinami podaljšal obstojnost porjavelosti. S sočasnim dodajanjem NORDBO Kolagena pa boste poskrbeli za vsakodnevno oskrbo telesa z aminokislinami, ki gradijo kolagenska vlakna v koži, in s tem povečali elastičnost in regeneracijo kože. Paket je namenjen vsem, ki želijo negovati kožo od znotraj in z naravnimi sestavinami zmanjšati tveganje za poškodbe zaradi sonca, ter hkrati upočasniti staranje kože in ohraniti elastično kožo s sijajem

Več o posameznem izdelku v paketu si lahko preberete nižje na strani.

Jemanje

1 kapsula Double Sun in 1 vrečka Kolagena dopoldne ali popoldne z obrokom. Po možnosti z obrokom, ki vsebuje maščobe, saj bo absorpcija betakarotena (v izdelku Double Sun) tako najboljša. Oba izdelka lahko zaužijete istočasno.

Pomembno!

Izdelek Double Sun nudi maksimalen učinek po 8-ih tednih uporabe, zato je pomembno, da začnete z uživanjem čim prej, ne šele poleti. Učinek se sčasoma samo še povečuje.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Sun

Kombinacija naravnega betakarotena in izvlečka Red Orange ComplexTM za zdravo kožo in obstojnejšo porjavelost

50 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Double Sun vsebuje 25 mg betakarotena iz zelenih mikroalg (Dunaliella salina) in 100 mg izvlečk a rdeče pomaranče (Red Orange ComplexTM). Betakaroten ščiti kožo pred poškodbami zaradi UV-žarkov. Majhna količina se po potrebi pretvori v vitamin A v telesu, medtem ko je presežek shranjen pod kožo in prispeva k obstojnejši in nežni porjavelosti. Red Orange ComplexTM je negovalen izvleček, ki je izjemno bogat z antioksidanti, antocianini, flavonoidi in vitaminom C. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Kolagen

Kolagen s certifikatom ASC s klinično dokazanim učinkom na elastičnost kože

30 vrečk (1 vrečka/dan)

NORDBO Kolagen je visoko doziran hidroliziran kolagen z dokazanim učinkom na elastičnost kože. Klinična, randomizirana in dvojno slepa študija dokazuje 20% bolj elastično kožo po samo šestih tednih. Vsebuje tudi vitamin C, ki je nujen za tvorbo kolagena v telesu, ter cink, ki pripomore k zdravju kosti, kože, las in nohtov. Izdelek ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je proizveden trajnostno in s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Kolagen v prahu ima nežen okus po limoni in ne vsebuje sladkorja ali sladil. Pakiran je v praktičnih vrečkah in se hitro raztopi v vodi. Embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.