Paket "ZDRAVA NOSEČNOST"

Kombinacija najbolj priporočljivih izdelkov, ki lahko zmanjšajo verjetnost zapletov ter podprejo optimalen razvoj ploda

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

V paket »ZDRAVA NOSEČNOST« smo vključili 3 najbolj priporočljive izdelke, ki lahko zmanjšajo verjetnost zapletov v času nosečnosti, ob tem pa celo podprejo optimalen razvoj ploda.

Ker so dnevne potrebe nosečnice po železu kar enkrat večje kot pred nosečnostjo, je pri njih izjemno pogosto in tudi problematično pomanjkanje železa. Študije kažejo, da se v skrajnih primerih lahko celo poveča verjetnost umrljivosti matere in otroka ob porodu, prav tako verjetnost za nizko porodno težo novorojenčka kakor tudi poslabšan mentalni razvoj otroka po rojstvu.

Zato smo v paket vključili popolnoma nov izdelek Železo & Vitamin C. Ena kapsula vsebuje kar 20 mg nadstandardnega železovega bisglicinata, ki zaradi visoke kakovosti ne povzroča prebavnih težav in 100 mg za želodec prijaznega vitamina C, ki izboljša absorpcijo železa v črevesju.

Paket vsebuje tudi Omega-3 kapsule, s katerimi nosečnica poskrbi za vnos izjemno pomembnih maščobnih kislin, ki so nujno potrebne za razvoj možganov in očesnega ozadja pri plodu. Poleg tega pa lahko te maščobne kisline celo zmanjšajo verjetnost za predčasno rojstvo otroka.

Kot tretji izdelek paketa smo izbrali Pure Magnesium, saj lahko zadostna raven magnezija v telesu zmanjša verjetnost za težave s krvnim tlakom in krvnim sladkorjem med nosečnostjo. Prav tako pa lahko preprečuje oziroma odpravlja pri nosečnicah pogosto prisotne krče.

Redna cena izdelkov: 75.70 €

Posebna cena: paketa 71.92

Paket trenutno ni na zalogi.

Navodila za jemanje

Priporočeno doziranje:

  • Železo & Vitamin C: 1 kapsula/dan z obrokom
  • Omega-3 (kapsule): 2 kapsuli/dan z obrokom
  • Pure Magnesium: 2 kapsuli/dan 1-2 uri pred spanjem

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Železo & Vitamin C

20 mg železovega bisglicinata in 100 mg vitamina C – za optimalno absorpcijo železa

90 kapsul (1 kapsula/dan)

Vsaka kapsula izdelka NORDBO Železo & Vitamin C telo oskrbi z 20 mg nadstandardne kemijske oblike železa – železovim bisglicinatom, ki ima visoko absorpcijo v črevesju, ter s 100 mg vitamina C, ki še dodatno okrepi absorpcijo železa. Največja prednost izdelka je, da sta kemijski obliki železa in vitamina C želodcu prijazni in ne povzročata prebavnih težav. Zadosten vnos železa je nujen za normalen nastanek rdečih krvnih celic, ki tkiva oskrbujejo s kisikom, ter preprečuje posledice pomanjkanja železa, kot so utrujenost, izčrpanost, mikrocitna anemija, poslabšano delovanje imunskega sistema ter zapleti v nosečnosti in poslabšan razvoj ploda. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Pure Magnesium

Ključen mineral za normalno delovanje mišic in živčevja v obliki magnezijevega bisglicinata

90 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

NORDBO Pure magnezij sestoji iz 100% nadstandardne oblike magnezija – magnezijevega bisglicinata, ki ima v telesu izjemno visoko absorpcijo in ne povzroča prebavnih težav. Dodajanje magnezija pripomore k normalnemu delovanju mišic in živčevja. Poleg tega lahko večerno uživanje magnezijevega bisglicinata prispeva k boljši kakovosti spanca.

Omega-3

Lokalno proizvedeno in sveže ribje olje v kapsulah s certifikatom ASC

120 kapsul (2 kapsuli/dan)

NORDBO Omega-3 v kapsulah je 100% sveže, čisto in naravno ribje olje, pridobljeno iz povsem svežih rib po naravnem postopku brez uporabe topil, kemikalij in dodatkov. Vsebuje sveže in neobdelano ribje olje danskih postrvi, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih. Izdelek je proizveden lokalno in ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je izdelan trajnostno, s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Olje naravno ne vsebuje toksinov in je izdelano iz delov rib, ki so bogati z omega maščobnimi kislinami, ki jih običajno zavržejo. Vsebuje omega-3, 6, 7, 9 in 11 z EPK in DHK, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca. Kapsule so izdelane iz ribje želatine s certifikatom ASC.