Paket ''Zdravo, šolsko leto! #2"

Za močan imunski sistem otrok in staršev

Popolna kombinacija treh podpornikov zdravja

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Želite v samo (3) treh korakih okrepiti imunski sistem, kognitivne sposobnosti in izboljšati odziv telesa na stres? Potem je paket ”Zdravo, novo šolsko leto!”, ki vključuje NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink, NORDBO Omega-3 in Nordiq B-Complex, idealna izbira za vas, kot tudi za vaše najmlajše. Kombinacija ključnih mikrohranil bo povečala odpornost in raven energije, omega-3 maščobne kisline, pridobljene iz povsem svežih rib, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih in so brez toksinov ter težkih kovin, lahko prispevajo k zdravju srca ter lahko optimizirajo delovanje možganov in njihov razvoj pri otrocih. Izjemna formula B-Complex pa je oblikovana tako, da pomaga pri premagovanju stresa. B vitamini so namreč ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje.

Redna cena izdelkov: 82.70 €

Posebna cena: paketa 67.90

Paket trenutno ni na zalogi.

Popust na celoten paket (3 izdelki)
– 15% + dodatnih – 3.41€ !

(Posamezni izdelki nižje)

Navodila za dodajanje pri otrocih

Veganski D3, Vitamin C & Cink:

4 -12 let: do 3 kapsule/teden ob jedi,

12-17 let: 1 kapsula/dan ob jedi,

Kapsule lahko tudi odprete in vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

B-Complex:

4-12 let: 3 kapsule/teden ob jedi,

12-17 let: kot odrasli (ob jedi),

Kapsule lahko tudi odprete in vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

Omega-3 olje:

1 – 10 let: ½ čajne žličke/dan

10 – 17 let: 1 čajna žlička/dan

Več o uporabi prehranskih dopolnil pri otrocih

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Veganski D3, Vitamin C & Cink

50 µg/2000 IE vitamina D3, 300 mg vitamina C in 10 mg cinka

90 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink vsebuje 50 µg (2000 IE) veganskega vitamina D3 iz lišaja, 300 mg vitamina C z bazičnim pH-jem iz kalcijevega askorbata in 10 mg cinkovega pikolinata. Vsi imajo visoko biološko uporabnost in prispevajo k normalnemu imunskemu sistemu ter zmanjšujejo utrujenost. Izdelek vsebuje tudi olje MCT iz kokosa za optimalno absorpcijo vitamina D. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Omega-3 (olje)

Lokalno proizvedeno in sveže ribje olje s certifikatom ASC

200 ml

NORDBO Omega-3 je 100% sveže, čisto in naravno ribje olje, pridobljeno iz povsem svežih rib po naravnem postopku brez uporabe topil, kemikalij in dodatkov. Vsebuje sveže in neobdelano ribje olje danskih postrvi, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih. Z zgolj eno čajno žličko ribjega olja NORDBO boste zaužili 450 mg EPK + DHK (125 mg EPK in 325 mg DHK), pozitivni učinki ribjega olja na srčno-žilno zdravje pa so opazni že z dnevnim vnosom 250 mg EPK + DHK. Izdelek je proizveden lokalno in ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je izdelan trajnostno, s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Olje naravno ne vsebuje toksinov in je izdelano iz delov rib, ki so bogati z omega maščobnimi kislinami, ki jih običajno zavržejo. Vsebuje omega-3, 6, 7, 9 in 11 z EPK in DHK, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca. Po zaslugi čistosti olje nima okusa po ribah in ima dodano le naravno aromo limone.

B-Complex

Poživljajoča podpora B vitamina, obogatena z organskimi adaptogenimi rastlinami, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Ta izjemna formula je oblikovana tako, da nam pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Napredni kompleks, poleg protistresnih adaptogenov, vsebuje še magnezijev askorbat, zato je to idealna rešitev za naporen urbani življenjski slog.