Paket “ŽENSKO ZDRAVJE”

Dva izdelka za najpogostejše težave žensk med počitnicami – vnetja in napihnjenost.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Mokre kopalke, voda v bazenih in podobni dejavniki poleti za ženske predstavljajo krepko povečano tveganje vnetij. NORDBO LactiKvinna je poleg splošnega zdravja namenjen prav temu – vaginalnemu zdravju žensk. Zato vsebuje kar 90 % laktobacilov.

Gre za visoko koncentriran izdelek s širokim spektrom sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 11-ih visokokakovostnih sevov. Poleg tega kapsule vsebujejo še bazični vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje.

Digestive Complex pa odpravlja še drugo pogosto težavo žensk – napihnjenost.

Formula združuje:
– vrhunski napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) za optimalno absorpcijo snovi v črevesju in dobro počutje tudi po obilnejših obrokih

– prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov.

Še ena odlična lastnost raznolikega, vrhunskega, multi-encimskega kompleksa je, da pomaga pri razgradnji ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob na manjše enote.

Recite napihnjenosti adijo in se veselite hitre ter učinkovite prebave, ki hrano razporeja tja, kamor mora priti.

Izdelki v paketu:

Navodila za doziranje:

  • LactiKvinna: 1 kapsula ob obroku
  • Digestive Complex: 1-2 kapsuli ob obroku

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

LactiKvinna

Visoko doziran probiotik za ženske s širokim spektrom probitičnih sevov

Prehransko dopolnilo, 30 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO LactiKvinna (prevod: LactiŽenska) je visoko koncentriran mlečnokislinski izdelek s širokim spektrom sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 11 sevov. Izdelek je namenjen splošnemu in vaginalnemu zdravju žensk in zato vsebuje kar 90 % laktobacilov. Poleg tega kapsule vsebujejo prebiotike in bazični vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje. Ne vsebuje laktoze, mleka ali glutena. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Digestive Complex

Multi-encimska sistemska podpora za optimalno delovanje prebave

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Formula Digesitve Complex združuje prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov. Predvsem pa vsebuje encime, ki maksimalno optimizirajo absorpcijo hranilnih snovi iz hrane.

Natančneje gre za napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) – za optimalno absorpcijo snovi v črevesju ter dobro počutje tudi po obilnejših obrokih.