Paket "ŽIVČNI SISTEM in SPANEC"

Skrbno izbran dvojec za podporo živčnemu sistemu, zmanjševanje utrujenosti ter podporo večerni umiritvi za lažje uspavanje in trden spanec.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Nepogrešljiva kombinacija za sočasno podporo normalnega delovanja živčevja in mišic ter nastanka energije v celicah. S tem pa lahko tudi zmanjšuje splošno utrujenost.

B-complex poleg nadstandardnih, biološko aktivnih oblik vitaminov skupine B, vsebuje še adaptogena zelišča, ki lajšajo prenašanje stresa in želodcu prijazen vitamin C za krepitev odpornosti.

Good Night Magnezij, le nadstardanda oblika magnezija (bisglicinat) z izvlečkoma kamilice ter vitamina B6, ki lajša uspavanje in prispeva k boljšemu spancu.

Izdelki v paketu:

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:

  • 2 kapsuli B-complex/dan, ob zajtrku ali kosilu
  • 2 kapsuli Good Night Magnezij/dan 1-2 uri pred spanjem

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Good Night Magnezij

Popolna kombinacija nadstrandardnega magnezija, izvlečka kamilice in vitamina B6 za lažje uspavanje in boljši spanec

Prehransko dopolnilo, 90 kapsul
(2 kapsuli/dan)

NORDBO Good Night Magnezij vsebuje nadstandardno obliko magnezijev bisglicinat z visoko absorpcijo in učinkovitostjo, pomirjujoč izvleček kamilice in biološko aktivno obliko vitamina B6 – piridoksal-5-fosfat. Izdelek je specifično zasnovan za boljšo večerno sprostitev, hitrejše uspavanje in boljši spanec. Magnezij prispeva k normalnemu delovanju živčevja, izvleček kamilice ima dokazano pomirjujoč učinek in lahko olajša uspavanje, vitamin B6 pa podpre nastanek pomirjujočega živčnega prenašalca GABA in sodeluje pri sintezi hormona melatonina v telesu, ki nas uspava. Ena kapsula vsebuje 130 mg magnezija, 100 mg izvlečka kamilice in 5 mg vitamina B6. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

B-Complex

Poživljajoča podpora B vitamina, obogatena z organskimi adaptogenimi rastlinami, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Ta izjemna formula je oblikovana tako, da nam pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Napredni kompleks, poleg protistresnih adaptogenov, vsebuje še magnezijev askorbat, zato je to idealna rešitev za naporen urbani življenjski slog.

Izdelek trenutno ni na zalogi.