Rapid Cleanse

7-dnevno intenzivno razstrupljanje za začetek zdravega življenja

Prehransko dopolnilo, 28 (14 + 14) kapsul
(4 kapsule/dan)

Sestavine

NORDBO Rapid Cleanse je intenzivno razstrupljanje, ki očisti telo in pripomore k normalnemu delovanju jeter, ledvic in črevesja. Učinkovita sestava vsebuje artičoke, rdečo peso, kurkumo, klorelo, regrat, itd. Razstrupljanje vključuje jutranji in večerni odmerek, ki podpirata vse organe, ki čistijo telo. Embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
Vegan
VEGANSKO

V jetrih vsakodnevno potekajo procesi detoksikacije, ki skrbijo za deaktivacijo odpadnih snov, ki so nastale med normalnimi presnovnimi procesi. V jetrih poteka tudi biotransformacija telesu tujih snovi (npr. alkohol), ki so potencialno škodljive zdravju. Med biotransformacijo v jetrih postanejo snovi topne v vodi, zaradi česar se lažje izločijo iz telesa z žolčem in sečem.  

Med drugim vsebuje ekstrakt artičoke, ki lahko pripomore k večji sintezi telesu lastnih antioksidantov, in kurkumo, ki lahko zmanjša raven vnetij v telesu.

Redno odvajanje blata je ključno za dokončno odstranitev odpadnih snovi iz telesa, sicer se lahko nekatere izmed teh ob zadrževanju v črevesju ponovno absorbirajo v krvni obtok. Večerna kapsula vsebuje magnezijev hidroksid in mešanico zelišč, ki zmehčajo blato in olajšajo odvajanje.

Rapid-Cleanse_00000_FINAL_scaled

Ali ste vedeli?

NORDBO Rapid Cleanse deluje noč in dan

Jutranje kapsule spodbujajo izločanje toksinov iz organov, tkiva in krvi. Večerne kapsule vlažijo in podpirajo naravno delovanje črevesja. NORDBO Rapid Cleanse ne vsebuje odvajalnih zelišč, ki lahko povzročijo zasvojenost.

Učinkovito in intenzivno

NORDBO Rapid Cleanse vsebuje sestavine, ki dokazano vplivajo na delovanje jeter, ledvic in črevesja ter nudi podporo 7 dni.

TI + Rapid Cleanse

ZA KOGA

Za vse, ki želijo izvesti krajši režim za podporo procesov detoksikacije v telesu. Za tiste, ki želijo daljše, celovitejše razstrupljanje, priporočamo Pure Cleanse.

KDAJ

2x dnevno: zjutraj in zvečer

kolicina
KOLIKO

4 kapsule
(2 zjutraj + 2 zvečer)

KAKO

Z velikim kozarcem vode

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili, odsvetujemo le sočasno uživanje z NORDBO Mage.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere. 

Pogosta vprašanja

Kdaj je najbolj primeren čas, da vzamem Nordbo Rapid Cleanse?

Izdelek jemljete 2x dnevno: zjutraj (oz. na prazen želodec) in zvečer.

Moram vedeti še kaj pomembnega, ko jemljem ta izdelek?

Kapsule vedno zaužijete z velikim kozarcem vode. Za normalno delovanje prebave in izločanje odpadnih snovi iz telesa tudi po koncu jemanja prehranskega dopolnila ne pozabite na vsakodneven vnos živil bogatih s prehransko vlaknino, kot so polnozrnata žita, stročnice, semena, sadje in zelenjava, zadosten vnos tekočine, redno gibanje in kontrolo stresa v vašem življenju.

Lahko postanem odvisen zaradi dolgotrajnega jemanja tega izdelka?

Ne. Izdelek je povsem naraven in ne vsebuje odvajalnih zelišč, ki bi povzročala    zasvojenost. Vseeno ni potrebe, da izdelek za podporo procesov detoksikacije brez premora uživate dlje kot zaporednih 30 dni.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna. Odsvetujemo le sočasno uživanje s prehranskim dopolnilom NORDBO Mage.

Kakšna je razlika med Nordbo Pure Cleanse in Nordbo Rapid Cleanse?

Nordbo Pure Cleanse je 30-dnevni celovit režim podpore procesov detoksikacije v telesu, medtem ko je Rapid Cleanse 7-dnevni režim za bolj blago podporo detoksikacije. Oba prispevata k normalnemu delovanju jeter, ledvic in črevesja. Rapid Cleanse je popoln za tiste, ki želijo začeti živeti bolj zdravo in ne morejo opraviti daljšega razstrupljanja.

Lahko jemljem ta izdelek, če sem noseča ali dojim?

Nosečnicam in doječim materam ne priporočamo jemanja tega izdelka.

Ali je izdelek primeren za vegane?

Da. Gre za 100 % rastlinski izdelek.

Katera so živila, ki pomagajo pri razstrupljanju?

Zadosten vnos beljakovin, artičoke, šparglji, čebula, rdeča pesa, lanena semena, vodna kreša, ingver, česen, zeleni čaj.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.