Triple Move

Bromelain, kurkuma in bosvelija za trojno protivnetno delovanje in podporo sklepov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Sestavine

Cilj formulacije izdelka NORDBO Triple Move je sistemsko protivnetno delovanje, saj z dnevnim odmerkom vnesemo kar 500 mg iz ananasa izoliranega encima bromelaina, 250 mg kurkume z visoko vsebnostjo kurkumina in 250 mg rastlinskega izvlečka bosvelije, ki lahko učinkovito zmanjšajo vnetne procese. Dodajanje omenjenih bioaktivnih spojin s Triple Move predstavlja odlično izbiro za ljudi, ki želijo zmanjšati raven vnetnih procesov v telesu, kateri so med drugim pogosto razlog ravno za razgradnjo hrustanca in razvoj bolečine v sklepih. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO

Do bolečine v sklepih pride zaradi obrabe hrustanca, ki je pogosto posledica povišane ravni vnetnih procesov v sklepu.

Znano je, da imajo bromelain, kurkuma in bosvelija ne le sistemsko protivnetno delovanje, temveč lahko v telesu delujejo tudi protimikrobno, protitrombozno in lahko prispevajo k normalnim vrednostim krvnih lipidov. Bosvelija je znana tudi po svoji sposobnosti za povečanje prekrvavitve sklepov, kar lahko pripomore k izboljšanju zdravja le-teh.

triple_move_namen_vitaminklinik

Ali ste vedeli?

Povišana raven vnetnih procesov je lahko značilna za obdobje akutne ali kronične bolezni, v času po operaciji, lahko pa je zgolj posledica povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev. Iz tega razloga je izdelek TripleMove uporaben za zmanjšanje pojavnosti širokega spektra težav povezanih z vnetjem, ne le za zmanjšanje bolečine v sklepih. Pri slednji pa lahko predstavlja celo naravno alternativo protibolečinskim zdravilom.

TI + Triple Move

ZA KOGA

Za vse, ki se srečujejo z bolečinami v sklepih ali si želijo izdelek za sistemsko protivnetno delovanje

KDAJ

Za najboljšo absorpcijo zaužijte izdelek med obroki ali na tešče

kolicina
KOLIKO

2 kapsuli/dan

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

Za dodatno pomoč pri zmanjšanju ravni vnetnih procesov v telesu svetujemo še dodajanje omega-3 olja ali kapsul

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere. 

Pogosta vprašanja

Pri kateri starosti lahko začnem dodajati Triple Move?

Priporočamo ga vsem odraslim, ne glede na starost, ki se srečujejo z bolečinami v sklepih bodisi zaradi vadbe, obrabe ali osteoartritisa, ali pa si želijo dodajati izdelek za sistemsko protivnetno delovanje.

Je izdelek primeren za nosečnice in doječe matere?

Kljub visoki kakovosti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam in doječim materam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje, saj je učinek zelišč v izdelku Triple Move na nosečnost in potek dojenja še premalo raziskan.

Kakšna je razlika med izdelkoma Triple Move in Joint Complex?

Izmed teh izdelkov je bolj ciljno podpori zdravja sklepov, hrustancev in kosti namenjen izdelek Joint Complex, ki poleg nabora protivnetnih snovi vsebuje še MSM, ki lahko prispeva k zmanjšani razgradnji hrustancev. Na drugi strani izdelek Triple Move vsebuje višje koncentracije učinkovitih protivnetnih snovi, ki lahko zmanjšajo pojav bolečine v sklepih ter hkrati zmanjšajo raven vnetja v telesu. Sicer pa se izdelka v podpori zdravja sklepov in gibljivosti lepo dopolnjujeta in se lahko uživata hkrati.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.