BREZPLAČNA dostava za naročila nad 40€

Dostava

Brezplačna dostava za nakupe nad 40 EUR.

Poštnina do vrednosti nakupa 40,00 EUR znaša enotno 3,50 EUR in jo plača kupec. Poštnina je brezplačna za vse nakupe nad 40,00 EUR in je strošek prodajalca. Strošek doplačila za plačilo po povzetju je 1,00 EUR. Pošiljanje v tujino zaenkrat ni mogoče.

Rok dostave

Naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, bodo oddana kurirju še isti dan. Ob večjih akcijah, ko je količina naročil povečana, se ta čas lahko podaljša tudi do 3 dni, zato vas v takih primerih prosimo za razumevanje. Pošiljka je nato prek kurirske službe običajno dostavljena v 1-2 delovnih dneh, razen v primeru izbire plačila po ponudbi/predračunu. Takrat se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo šele po prejemu plačila na TRR naprej v proces obdelave.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne dostavljamo. Naročila oddana takrat bodo obdelana in odposlana prvi delovni dan.

Potek dostave

Kurirska služba vas bo o približnem času dostave obvestil prek sms sporočila. V kolikor nimate časa za osebni prevzem, imajo pri ponudniku možnost, da paket preusmerite na drug naslov. Z obvestilom, ki ga prejmete, in osebnim dokumentom, tako brez težav prevzamete paket.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo kurirna služba poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Spremljanje pošiljke

Ko bo pošiljka odposlana, boste na sms od kurirske službe prejeli sledilno številko, s katero lahko v vsakem trenutku preverite, kje se vaš paket nahaja in kdaj bo prispel do vas.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam na [email protected] in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.