Joint Complex

Ciljna protivnetna podpora za aktiven življenjski slog

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1–3 kapsule/dan)

Sestavine

Veliko dejavnikov prispeva k obrabi mišično-skeletnega sistema. Ta sinergijska mešanica vsebuje MSM, mangan in vitamin C, ki pomagajo ohranjati zdravo vezivno tkivo, hrustance in kosti z zmanjšanjem vpliva dejavnikov obrabe mišično-skeletnega sistema. Poleg tega mešanica vsebuje skrbno izbrane protivnetne sestavine, kot so organske sveže liofilizirane rastline, vključno s kurkumo, ingverjem in šipkom, značilno rastlino za sever.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
FairTrade
HORMEZA
Organic
LIOFOLIZACIJA

Zakaj je Joint Complex nekaj posebnega?

Ker vsebuje skrbno izbrano mešanico sinergijskih rastlin za razvoj kar največje učinkovitosti in spodbudo krepitve celic. 

Šipek

 
Je poln močnih antioksidativnih fitohranil, kot so karotenoidi, polifenoli in vitamin C, ki podpirajo normalne funkcije hrustanca. Vsebuje tudi obilo fitohranil, ki lajšajo bolečine in vnetja, hkrati pa spodbujajo zdravje sklepov.

Kvercetin

 
Ta močan rastlinski polifenol je znan po tem, da z vitaminom C sinergijsko deluje proti oksidativnemu stresu.

Bromelain

 
je kompleksna mešanica proteaznih encimov z zaščitnim delovanjem na zdravje sklepov, pridobljen iz ananasa.

Mangan

 
Podpira sintezo hrustanca in kolagena.

MSM

 
Je naravni vir žvepla. Ta je potreben za normalen potek procesov izražanja genov in detoksikacije v telesu.

Kurkuma, ingver in bosvelija

 
Imajo dolgoletno tradicijo pri podpori zdravja in vitalnosti.

Hormetični učinek rastlin

 

Aktivira imunski sistem ter podpre procese detoksikacije in proizvajanje energije v telesu na povsem naraven način. Več o hormezi preberite tukaj.

nordiq_nutrition_joint_complex_namen_vitaminklinik

Ali ste vedeli?

Do povečane razgradnje tkiva v sklepih pogosto vodi negativna sprememba v izražanju genov, ki je posledica povišane ravni vnetnih procesov v telesu. K znižanju ravni vnetja v telesu lahko pripomoremo z zdravim življenjskim slogom ter z uživanjem prehranskega dopolnila, kot je Joint Complex, ki vsebuje skrbno izbrane protivnetne snovi.

TI + Joint Complex

ZA KOGA

Za tiste, ki potrebujejo podporo zdravja kosti, mišic in sklepov.

KDAJ

Dopoldne ali popoldne ob jedi

kolicina
KOLIKO

1 – 3 kapsule

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

SHRANJEVANJE

Pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Pri kateri starosti lahko začnem dodajati Joint Complex?

Priporočamo ga vsem odraslim, ki se srečujejo z bolečinami v sklepih ali vezivnem tkivu. Vnetja so lahko posledica obremenitve, obrabe kakor tudi raznih bolezni. Joint Complex lahko vpliva na vnetja iz različnih razlogov.

Je izdelek primeren za nosečnice?

Kljub visoki kvaliteti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje, saj je učinek zelišč na nosečnost še premalo raziskan. Prehransko dopolnilo pa lahko varno uživate med dojenjem.

Kakšna je razlika med izdelkoma Joint Complex in Triple Move?

Izmed teh izdelkov je bolj ciljno podpori zdravja sklepov, hrustancev in kosti namenjen izdelek Joint Complex, ki poleg nabora protivnetnih snovi vsebuje še MSM, ki lahko prispeva k zmanjšani razgradnji hrustancev. Na drugi strani izdelek Triple Move vsebuje višje koncentracije učinkovitih protivnetnih snovi, ki lahko zmanjšajo pojav bolečine v sklepih ter hkrati zmanjšajo raven vnetja v telesu. Sicer pa se izdelka v podpori zdravja sklepov in gibljivosti lepo dopolnjujeta in se lahko uživata hkrati.

Mi lahko poveste kaj več o kvaliteti Nordiq prehranskih dopolnil?

Seveda. Vsa Nordiq prehranska dopolnila vsebujejo zgolj zelišča najvišje kvalitete ter bioaktivne, naravne oblike vitaminov. Če je možno, so zelišča pridelana na ekološki način in izvirajo iz Skandinavije.

Proizvodnja Nordiq prehranskih dopolnil poteka v Evropski uniji in ima certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse) ter vzpostavljen sistem HACCP (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk), ki zagotovi varnost in neoporečnost vseh sestavin ter proizvodnih procesov. Poleg tega so vse sestavine gensko nespremenjene in primerne za vegane.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.