Znanost, ki stoji za
učinkom

NORDBO Double Hair vsebuje mednarodno nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las.

AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte.

Edinstvena inovativna formulacija, ki podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za izboljšanje kakovosti, zdravja in gostote las. Ključna prednost izdelka je sestavina ActrisaveTM, katere učinkovitost je bila potrjena v klinični študiji.

Ta je pokazala, da 6-mesečno uživanje tega sinergističnega kompleksa dokazano podaljša življenjsko dobo las, poveča gostoto in kakovost las, pospeši rast las in zmanjša izpadanje las.

Realni ljudje,
realni rezultati

JERČINA IZKUŠNJA
EVINA IZKUŠNJA

Samo nekaj od mnogih odzivov naših uporabnic in uporabnikov

Slide Bernarda uživa paket »Hair & Beauty«. Double Hair sem začela uživati zaradi strahu pred povečanim izpadanjem las kot posledica daljše narkoze. Pa tudi sicer imam, odkar pomnim, pogosta obdobja s povečanim izpadanjem las. Moja izkušnja se je izkazala za pozitivno že precej hitro (manj izpadanja, veliko novih las po lasišču). Po približno 3 mesecih jemanja pa so mi tudi začeli poganjati lasje na predelih, kjer jih prej sploh več ni bilo. Lasje so močni in tudi rastejo v dolžino. To na sliki je že "druga runda" novih las na tem delu lasišča. Izdelek si nedvomno zasluži javno pohvalo in z njim nadaljujem tudi v prihodnje. Bernarda K.

Slide Laura Č. uživa Double Hair. Moja izkušnja z Double Hair je izjemna. Po porodih sem se borila s hudim izpadanjem las, hkrati pa imam od 17. leta še postavljeno diagnozo androgena plešavost. Redno ga uživam že več kot 1 leto in sem navdušena! Prvi učinki so se začeli kazati že po treh mesecih, ko so mi lasje nehali izpadati, po enem letu pa so lasje začeli tudi konkretno rasti. To je opazila tudi frizerka in fotografije prej-potem povedo več kot tisoč besed. Brez tega izdelka si več ne predstavljam svojega vsakdana, zelo priporočam! Laura Č. Slide Tatjana uporablja paket »Dvojec lasje«. Imela sem pajkaste lase, pri ušesih mi sploh niso rastli. Skratka ena sama žalost. Sedaj imam paž in bujno pričesko, polno novih, mladih laskov. Kar pa me najbolj veseli pa je to, da umivalnik ni poln las, ko si jih umivam. Jaz sem navdušena in vsem povem, da je ta dvojec top! Tatjana F.

Slide Monika uporablja paket Dvojec lasje. Dolgotrajen stres in večje življenjske spremembe so vodile do konkretne izgube las. Po vsakem česanju in umivanju so mi v rokah ostajali celi šopi in bila sem že res obupana. Poskusila sem več izdelkov, ki bi naj pospešili rast las - od šamponov do tablet, vendar pri ničemer ni bilo učinka. Ko se je na trgu pojavil Double Hair, sem si rekla, da bo to zadnji izdelek, s katerim bom poskusila rešiti mojo težavo in če ne bo učinkovalo, ne bom več poizkušala. Po slabih dveh mesecih vsakodnevnega uživanja kapsul Double Hair sem opazila neverjetno razliko. Praznine na strani glave več ni, saj se je pojavilo veliko mladih laskov! Resnično lahko potrdim učinkovitost Double Hair kapsul, kar dokazujeta tudi fotografiji prej in potem. Navdušena sem nad izdelkom in vse pohvale ustvarjalcem!! Monika G.
Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. Dolgotrajen stres in večje življenjske spremembe so vodile do konkretne izgube las. Po vsakem česanju in umivanju so mi v rokah ostajali celi šopi in bila sem že res obupana. Poskusila sem več izdelkov, ki bi naj pospešili rast las - od šamponov do tablet, vendar pri ničemer ni bilo učinka. Ko se je na trgu pojavil Double Hair, sem si rekla, da bo to zadnji izdelek, s katerim bom poskusila rešiti mojo težavo in če ne bo učinkovalo, ne bom več poizkušala. Po slabih dveh mesecih vsakodnevnega uživanja kapsul Double Hair sem opazila neverjetno razliko. Praznine na strani glave več ni, saj se je pojavilo veliko mladih laskov! Resnično lahko potrdim učinkovitost Double Hair kapsul, kar dokazujeta tudi fotografiji prej in potem. Navdušena sem nad izdelkom in vse pohvale ustvarjalcem!
Mateja D.
Slide Nina uporablja paket »Popolni lasje«. Paket za lase je definitivno nekaj najboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času za svoje lase. Po nosečnosti in dojenju so lasje nekaj časa vse prej kot najlepši ženski okras. Paket za lepše in bolj zdrave lase, ki poskrbi tudi za rast novih las, sem redno uživala in rezultati so neverjetni! Če ne bi preizkusila na sebi, bi kar težko verjela z vseh slik prej-potem. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi. Nina V. Slide Alen uporablja Double Hair. Double Hair mi je kupila partnerica, ker sem ji večkrat potožil, da me skrbijo moji lasji, saj so tanki in izpadajo. Čeprav sem bil na začetku izredno skeptičen, me je na koncu le prepričala, da sem ga začel uživati. Da bi spremljala učinek, me je tudi fotografirala. Ko sem videl novo fotografijo po slabih dveh mesecih jemanja, nisem mogel verjeti svojim očem. Izpadanje las se je v tem času zmanjšalo, lasje pa so postali močnejši, kar je še kako dobro vidno na fotografiji. Res sem navdušen in Double Hair z veseljem priporočam vsem!

Alen B.
Slide Katja uporablja paket »Dvojec lasje«. Moji rezultati z Double Hair so nori! Ne morem verjeti, koliko imam novih las. Vsi me sprašujejo, kaj sem naredila, da mi tako rastejo. Sama nikoli nisem verjela v takšne zadeve, saj sem se že velikokrat uštela. Ampak ta zadeva je top! Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, saj mi lasje res veliko pomenijo. Katja P. Slide Kelly uporablja paket "Popolni lasje".

Zadnja tri leta sem se borila s hudim izpadanjem las. Preizkusila sem vse možne šampone, prehranska dopolnila, celo kreme za lasišče na recept in ni bilo nobenega učinka. Po treh mesecih jemanja paketa Double Hair se razlike sploh ne da opisati! Tudi rast las se je izjemno pospešila in izpadanje se je izboljšalo za 80 %! Končno imam nazaj gostoto las, ki sem jo imela včasih! Kelly H.
Slide Irenca uporablja paket »Dvojec lasje«. Zakaj sem se odločila deliti to zgodbo? Ker vem, da ima marsikatera ženska podobne težave in išče rešitev. Sama sem leta in leta nosila lasne podaljške, ki so mi povsem uničili lase. Imela sem tanke lase in ob strani sem bila že brez las. Potem sem začela redno uživati Double Hair, ki je res čudež. Še danes ne morem verjeti, napredek je več kot očiten. Ne samo nad čelom in ob strani, kjer so mi pognali novi lasje, tudi nasploh so vsi lasje bolj močni in gosti. Srečna do neba, da sem odkrila ta izdelek. Irenca E.

Slide Bernarda uživa paket »Hair & Beauty«. Double Hair sem začela uživati zaradi strahu pred povečanim izpadanjem las kot posledica daljše narkoze. Pa tudi sicer imam, odkar pomnim, pogosta obdobja s povečanim izpadanjem las. Moja izkušnja se je izkazala za pozitivno že precej hitro (manj izpadanja, veliko novih las po lasišču). Po približno 3 mesecih jemanja pa so mi tudi začeli poganjati lasje na predelih, kjer jih prej sploh več ni bilo. Lasje so močni in tudi rastejo v dolžino. To na sliki je že "druga runda" novih las na tem delu lasišča. Izdelek si nedvomno zasluži javno pohvalo in z njim nadaljujem tudi v prihodnje. Bernarda K. Slide Laura Č. uživa Double Hair. Moja izkušnja z Double Hair je izjemna. Po porodih sem se borila s hudim izpadanjem las, hkrati pa imam od 17. leta še postavljeno diagnozo androgena plešavost. Redno ga uživam že več kot 1 leto in sem navdušena! Prvi učinki so se začeli kazati že po treh mesecih, ko so mi lasje nehali izpadati, po enem letu pa so lasje začeli tudi konkretno rasti. To je opazila tudi frizerka in fotografije prej-potem povedo več kot tisoč besed. Brez tega izdelka si več ne predstavljam svojega vsakdana, zelo priporočam! Laura Č. Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. V treh letih sem rodila dve punčki in že po prvi so mi lasje precej izpadali, najbolj ob straneh. Po drugem porodu se je samo še poslabšalo. Ko sem si naredila figo, sem na obeh straneh imela »luknje«. Dva meseca zdaj uživam Double Hair v kombinaciji z nekaj drugimi Vitaminklinik.si izdelki. Navdušena sem nad razultatom, saj »lukenj« skoraj ni več. Tudi frizer pravi, da imam močne in lepe lase. Mateja D. Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. Zakaj sem se odločila deliti to zgodbo? Ker vem, da ima marsikatera ženska podobne težave in išče rešitev. Sama sem leta in leta nosila lasne podaljške, ki so mi povsem uničili lase. Imela sem tanke lase in ob strani sem bila že brez las. Potem sem začela redno uživati Double Hair, ki je res čudež. Še danes ne morem verjeti, napredek je več kot očiten. Ne samo nad čelom in ob strani, kjer so mi pognali novi lasje, tudi nasploh so vsi lasje bolj močni in gosti. Srečna do neba, da sem odkrila ta izdelek. Irenca E. Slide Alen uporablja Double Hair. Double Hair mi je kupila partnerica, ker sem ji večkrat potožil, da me skrbijo moji lasji, saj so tanki in izpadajo. Čeprav sem bil na začetku izredno skeptičen, me je na koncu le prepričala, da sem ga začel uživati. Da bi spremljala učinek, me je tudi fotografirala. Ko sem videl novo fotografijo po slabih dveh mesecih jemanja, nisem mogel verjeti svojim očem. Izpadanje las se je v tem času zmanjšalo, lasje pa so postali močnejši, kar je še kako dobro vidno na fotografiji. Res sem navdušen in Double Hair z veseljem priporočam vsem!

Alen B.
Slide Nina uporablja paket »Popolni lasje«. Paket za lase je definitivno nekaj najboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času za svoje lase. Po nosečnosti in dojenju so lasje nekaj časa vse prej kot najlepši ženski okras. Paket za lepše in bolj zdrave lase, ki poskrbi tudi za rast novih las, sem redno uživala in rezultati so neverjetni! Če ne bi preizkusila na sebi, bi kar težko verjela z vseh slik prej-potem. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi. Nina V. Slide Katja uporablja paket »Dvojec lasje«. Moji rezultati z Double Hair so nori! Ne morem verjeti, koliko imam novih las. Vsi me sprašujejo, kaj sem naredila, da mi tako rastejo. Sama nikoli nisem verjela v takšne zadeve, saj sem se že velikokrat uštela. Ampak ta zadeva je top! Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, saj mi lasje res veliko pomenijo. Katja P. Slide Kelly uporablja paket Dvojec lasje. Zadnja tri leta sem se borila s hudim izpadanjem las. Preizkusila sem vse možne šampone, prehranska dopolnila, celo kreme za lasišče na recept in ni bilo nobenega učinka. Po treh mesecih jemanja paketa Double Hair se razlike sploh ne da opisati! Tudi rast las se je izjemno pospešila in izpadanje se je izboljšalo za 80 %! Končno imam nazaj gostoto las, ki sem jo imela včasih! Kelly H.

Najučinkovitejši in priljubljen izdelek je dobil dodatno, inovativno pomoč

Double Hair je nedvomno postal daleč najučinkovitejši izdelek, ki dokazano deluje in je spremenil življenje mnogih. A ob nagrajeni formuli Anagain™, ki je temelj uspeha izdelka Double Hair, je ključ za uspeh na poti do gostejših, močnejših, čudovitih las tudi sinergija z izdelki, ki zagotavljajo izredno pomembno ustrezna mikrohranila. Prav na tem področju prihaja nova, inovativna pomoč NUTRIHAIR, ki je plod nenehnega razvoja ter stremenja k najbolj učinkovitim inovacijam.

Gre za edinstveno inovativno formulacijo, ki s 13 oz. 14 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za izboljšanje kakovosti, zdravja in gostote las. Ključna prednost izdelka je sestavina ActrisaveTM, katere učinkovitost je bila potrjena v klinični študiji.

Učinek sestavine Actrisave™ je klinično dokazan

6-mesečno uživanje sinergističnega kompleksa ActrisaveTM (izvleček črnega riža in opuncije) v izdelkih Nutrihair Woman in Nutrihair Man je bilo klinično dokazano učinkovito pri 95 % udeležencev, kar je imelo za rezultat:

Količina las se je v anageni fazi (t.j. faza aktivne rasti las) povečala s 45 % na več kot 85 %.

Nutrihair Woman

Odlična izbira za ženske vseh starosti, ki se soočajo z blagim do zmernim izpadanjem las kot posledica hormonskih sprememb, stresa, uživanja zdravil, neuravnotežene prehrane ali zunanjih razlogov za poškodovane lase. Primeren je tudi za tiste posameznice, ki si želijo doseči hitrejšo rast in boljšo kakovost las.

Izdelek vsebuje sestavine, ki ne okrepijo le las in aktivirajo lasnih mešičkov, temveč tudi prispevajo k splošnemu dobremu počutju.

Nutrihair Man

Odlična izbira za moške vseh starosti, ki se soočajo z blagim do zmernim izpadanjem las ali pa si želijo doseči hitrejšo rast in boljšo kakovost las.

S klinično dokazano učinkovitimi sestavinami omogoča celostni pristop k izpadanju las in/ali slabši kakovosti las, ki je posledica genetsko povezanih hormonskih sprememb, stresa, uživanja nekaterih zdravil, neuravnotežene prehrane ali zunanjih razlogov za poškodovane lase.

Povečaj učinek

Težave z lasmi so komplekse narave, zato zahtevajo kompleksno rešitev. Učinek izdelkov za podporo las je lahko še večji, če jih med sabo kombiniramo. Zato smo za maksimalen učinek ustvarili pakete, ki težave z lasmi naslavljajo celostno in najbolj optimalno.

Pogosta vprašanja

Je Double Hair primeren samo za ženske?

Seveda ne! Izdelek je primeren tako za ženske kot za moške in je namenjen vsem, ki imajo težave z izpadanjem las ali pa si jih želijo zgolj okrepiti, zgostiti in pospešiti njihovo rast.

Je smiselno uživati Nutrihair Woman in Double Hair skupaj?

Da, njuno kombiniranje je celo priporočljivo, saj boste tako prekrvavitev in zdravje lasnih mešičkov podprli z dvema učinkovinama hkrati – z izvlečkoma AnagainTM in izvlečkom ActrisaveTM , ter poskrbeli za višji vnos vseh pomembnih mikrohranil vpletenih v normalno rast in kakovost las, kot so biotin, cink, železo, selen, vitamin D3 in silicij.

Komu lahko koristi Nutrihair Woman?

Izdelek je odlična izbira za ženske vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem las ali pa si želijo doseči hitrejšo rast las in njihovo višjo kakovost. S klinično dokazano učinkovitimi sestavinami omogoča celostni pristop k izpadanju las ali slabši kakovosti las pri ženskah vseh starosti, ki je posledica hormonskih sprememb, stresa, uživanja zdravil, neuravnotežene prehrane ali zunanjih razlogov za poškodovane lase.

Ali lasje po Double Hair in Nutrihair tudi hitreje rastejo?

Da. Sestavine v obeh izdelkih okrepijo lase in spodbujajo njihovo rast.

Koliko hitro lahko pričakujem vidne rezultate?

Rezultati med posamezniki variirajo, zato je nemogoče podati natančno oceno, kdaj bo pri nekom izdelek začel delovati. Nekateri opazijo učinek izredno hitro, drugi potrebujejo malo dlje časa. Za opazne rezultate vsekakor priporočamo, da izdelke jemljete vsaj 4mesece. Za bolj opazne rezultate pri rasti las, kot v klinični študiji, priporočamo, da izdelek Nutrihair uživate vsaj 6 mesecev. Za optimalen učinek pa priporočamo, da stanje vzdržujete. Dolgoročno uživanje izdelkov je povsem varno.

Sta Double Hair in Nutrihair Woman primerna tudi za nosečnice in doječe matere?

Za nosečnice izdelka nista primerna, saj vpliv zelišč v izdelkih na potek nosečnosti ni poznan. Lahko pa v času nosečnosti stanje las varno podprete z uživanjem Nordbo Kolagena in z zadostnim vnosom železa. Tu vam lahko pomaga izdelek Železo & Vitamin C. Za uživanje Double Hair in Nutrihair Woman v času dojenja vamsvetujemo, da se pred uživanjem izdelka posvetujete z zdravnikom. Izdelek Double Hair sicer zadovoljno in varno uporabljajo številne doječe mamice.

Sta Double Hair in Nutrihair primerna tudi za otroke?

Double Hair in Nutrihair lahko po navodilih za odrasle uživajo otroci starejši od 12. let. Za mlajše otroke izdelka nista primerna.

Ali lahko izdelka jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.