PREBAVA12 za -12% na vrhunske podpornike prebave in dobrega počutja

GOSTEJŠI, MOČNEJŠI IN BOLJ ZDRAVI LASJE

50 % žensk in 80 % moških ima težave z lasmi

MI IMAMO KLINIČNO DOKAZANO REŠITEV!

Najbolj inovativni in klinično dokazano učinkoviti izdelki na področju obvladovanja izpadanja las, podpori rasti in kakovosti las, ki z neverjetnimi odzivi uporabnikov rušijo vse rekorde v priljubljenosti. Za močne, goste in zdrave lase.

86%

poroča o zmanjšanem izpadanju las po 8-ih tednih uporabe

poroča o znatnem izboljšanju gostote las po 6-ih mesecih

95%

Resnični ljudje, resnični rezultati

Aida A.

Delim svojo travmatično izkušnjo z lasmi iz leta 2021. Zaradi omejitev sem obiskala frizerko na domu in odšla domov z belilom na laseh, po katerem mi je lase povsem skurilo. Doživela sem veliko travmo, saj so mi lasje pomenili vse. Nato se je začela borba: vitamini, kolageni, šamponi, lasni vsadki, podaljški… Potrošila kup denarja in izgubila upanje. Vmes sem se bila primorana postriči na kratko. Potem sem se odločila, da poskusim še z Double Hair in »wau«, neverjetni rezultati! Lasje so začeli poganjali kot nori, sijaj, gostota… Ta izdelek je resnično čudežen in ga priporočam vsem ženskam.

Eva P.

»Po porodu so mi lasje začeli grozno izpadati. Izpadali so mi po celi glavi, ampak na sprednjem delu se je pa dobesedno začela delati pleša, kar se dobro vidi tudi na fotografiji. Postajala sem vse bolj obupana, ker mi lasje veliko pomenijo. Potem sem slišala za Double Hair in se odločila, da poskusim. Kmalu sem opazila učinek. Lasje so najprej nehali izpadati, potem pa so pognali novi. Sploh spredaj in ob strani sem jih imela toliko, da bi lahko imela fru fru. so Moji rezultati so naravnost neverjetni!«

Tatjana F.

Imela sem pajkaste lase, pri ušesih mi sploh niso rastli. Skratka ena sama žalost. Sedaj imam paž in bujno pričesko, polno novih, mladih laskov. Kar pa me najbolj veseli pa je to, da umivalnik ni poln las, ko si jih umivam. Jaz sem navdušena in vsem povem, da je ta dvojec top!

Ana P.

Zdaj jemljem paket Dvojec lasje skoraj 2 meseca in sem pri frizerju in mi reče frizerka: »Neverjetno, koliko imaš novih malih laskov!« In jaz povem, da jemljem Double Hair in mi reče »To pa očitno res ful deluje, še nikoli nisi imela tako!« Top, res sem izredno zadovoljna!

Alen B.

Double Hair mi je kupila partnerica, ker sem ji večkrat potožil, da ime skrbijo moji lasji, saj so tanki in izpadajo. Čeprav sem bil na začetku izredno skeptičen, me je na koncu le prepričala, da sem ga začel uživati. Da bi spremljala učinek, me je tudi fotografirala. Ko sem videl novo fotografijo po slabih dveh mesecih jemanja, nisem mogel verjeti svojim očem. Izpadanje las se je v tem času zmanjšalo, lasje pa so postali močnejši, kar je še kako dobro vidno na fotografiji. Res sem navdušen in Double Hair z veseljem priporočam vsem!

Bernarda K.

Double Hair sem začela uživati zaradi strahu pred povečanim izpadanjem las kot posledica daljše narkoze. Pa tudi sicer imam, odkar pomnim pogosta obdobja s povečanim izpadanjem las. Moja izkušnja se je izkazala za pozitivno že precej hitro (manj izpadanja, veliko novih las po lasišču). Po približno 3 mesecih jemanja pa so mi tudi začeli poganjati lasje na predelih, kjer jih prej sploh več ni bilo. Lasje so močni in tudi rastejo v dolžino. To na sliki je že “druga runda” novih las na tem delu lasišča. Izdelek si nedvomno zasluži javno pohvalo in z njim nadaljujem tudi v prihodnje.

Irenca E.

Zakaj sem se odločila deliti to zgodbo? Ker vem, da ima marsikatera ženska podobne težave in išče rešitev. Sama sem leta in leta nosila lasne podaljške, ki so mi povsem uničili lase. Imela sem tanke lase in ob strani sem bila že brez las. Potem sem začela redno uživati Double Hair, ki je res čudež. Še danes ne morem verjeti, napredek je več kot očiten. Ne samo nad čelom in ob strani, kjer so mi pognali novi lasje, tudi nasploh so vsi lasje bolj močni in gosti. Srečna do neba, da sem odkrila ta izdelek.

Jerica Z.

Lasje so se mi lomili, nisem imela volumna. Dlje od dolžine ramen nisem nikakor uspela priti. Ko sem se začela barvat, so se lasje še bolj poslabšali. Težavo sem navidezno reševala z lasnimi podaljški, ki pa so moje lase še bolj uničili. Vse je šlo samo še navzdol. Potem sem začela uživati Double Hair. Najprej sem opazila polno novih las, kasneje pa tudi veliko boljšo kakovost las in posledično več volumna. Končno sem dosegla tudi dolžino preko ramen. In najpomembnejše: lasje so videte zdravi in lepi.

Katja P.

Moji rezultati z Double Hair so nori! Ne morem verjeti, koliko imam novih las. Vsi me sprašujejo, kaj sem naredila, da mi tako rastejo. Sama nikoli nisem verjela v takšne zadeve, saj sem se že velikokrat uštela. Ampak ta zadeva je top! Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, saj mi lasje res veliko pomenijo.

Kelly H.

Zadnja tri leta sem se borila s hudim izpadanjem las. Preizkusila sem vse možne šampone, prehranska dopolnila, celo kreme za lasišče na recept in ni bilo nobenega učinka. Po treh mesecih jemanja paketa Double Hair se razlike sploh ne da opisati! Tudi rast las se je izjemno pospešila in izpadanje se je izboljšalo za 80 %! Končno imam nazaj gostoto las, ki sem jo imela včasih!

Laura Č.

Moja izkušnja z Double Hair je izjemna. Po porodih sem se borila s hudim izpadanjem las, hkrati pa imam od 17. leta še postavljeno diagnozo androgena plešavost. Redno ga uživam že več kot 1 leto in sem navdušena! Prvi učinki so se začeli kazati že po treh mesecih, ko so mi lasje nehali izpadati, po enem letu pa so lasje začeli tudi konkretno rasti. To je opazila tudi frizerka in fotografije prej-potem povedo več kot tisoč besed. Brez tega izdelka si več ne predstavljam svojega vsakdana, zelo priporočam!

Mateja D.

V treh letih sem rodila dve punčki in že po prvi so mi lasje precej izpadali, najbolj ob straneh. Po drugem porodu se je samo še poslabšalo. Ko sem si naredila figo, sem na obeh straneh imela »luknje«. Dva meseca zdaj uživam Double Hair v kombinaciji z nekaj drugimi Vitaminklinik.si izdelki. Navdušena sem nad razultatom, saj »lukenj« skoraj ni več. Tudi frizer pravi, da imam močne in lepe lase.

Mateja H.

Dolga leta sem jemala vse mogoče izdelke, da bi si ojačala lase in imela primerno dolžino. Vedno jih je na neki dolžini kar zmanjkalo. Če pomislim, koliko denarja sem vrgla stran. Prav nič ni pomagalo! Ko sem pri Špeli Grošelj na instagramu videla Vitaminklinik izdelke, sem se odločila, da jih preizkusim. Neverjetno, njihovi izdelki so pričarali krasen rezultat! Lasje so gosti in dolgi, kar opazijo tudi drugi. Double Hair jemljem cca. 1 leto in odkar so dodali še Nutrihair Women jemljem v kompletu. Res sem hvaležna za njihove izdelke!

Monika G.

Dolgotrajen stres in večje življenjske spremembe so vodile do konkretne izgube las. Po vsakem česanju in umivanju so mi v rokah ostajali celi šopi in bila sem že res obupana. Poskusila sem več izdelkov, ki bi naj pospešili rast las – od šamponov do tablet, vendar pri ničemer ni bilo učinka. Ko se je na trgu pojavil Double Hair, sem si rekla, da bo to zadnji izdelek, s katerim bom poskusila rešiti mojo težavo in če ne bo učinkovalo, ne bom več poizkušala. Po slabih dveh mesecih vsakodnevnega uživanja kapsul Double Hair sem opazila neverjetno razliko. Praznine na strani glave več ni, saj se je pojavilo veliko mladih laskov! Resnično lahko potrdim učinkovitost Double Hair kapsul, kar dokazujeta tudi fotografiji prej in potem. Navdušena sem nad izdelkom in vse pohvale ustvarjalcem!!

Nina V.

Paket za lase je definitivno nekaj najboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času za svoje lase. Po nosečnosti in dojenju so lasje nekaj časa vse prej kot najlepši ženski okras. Paket za lepše in bolj zdrave lase, ki poskrbi tudi za rast novih las, sem redno uživala in rezultati so neverjetni! Če ne bi preizkusila na sebi, bi kar težko verjela z vseh slik prej-potem. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi.

Klinično dokazan učinek

Certificirano vegansko

Varno za dolgoročno uživanje

Izdelano na Švedskem

Aktivne in učinkovite sestavine

1 kapsula dnevno

Znanost, ki stoji za učinkom

Double Hair

ZA KOGA

Za ženske in moške, ki želijo zmanjšati izpadanje las, pospešiti njihovo rast in izboljšati kakovost las. 

KLJUČNE LASTNOSTI

Vsebuje nagrajen kompleks AnaGain™ za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki skupaj z visoko doziranim biotinom spodbuja celice lasnih mešičkov k rasti novih las.

KLJUČNE SESTAVINE

Anagain™
biotin

KLINIČNO DOKAZANA UČINKOVITOST

KOLIKO

1 kapsula dnevno

ZADOSTUJE ZA

2 meseca

Nutrihair Woman

ZA KOGA

Za ženske vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem in slabšo kakovostjo las kot posledica hormonskih sprememb, stresa ali pomanjkanja mikrohranil.

KLJUČNE LASTNOSTI

Temelji na sinergističnem kompleksu Actrisave™, ki s 14 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las.

KLJUČNE SESTAVINE

Actrisave™
L-cistein
L-lizin
bambus
plodovi rakitovca
železo

KLINIČNO DOKAZANA UČINKOVITOST

KOLIKO

1 kapsula dnevno

ZADOSTUJE ZA

2 meseca

Nutrihair Man

ZA KOGA

Za moške vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem in slabšo kakovostjo las kot posledica hormonskih sprememb, stresa ali pomanjkanja mikrohranil.

KLJUČNE LASTNOSTI

Temelji na sinergističnem kompleksu Actrisave™, ki s 13 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las.

KLJUČNE SESTAVINE

Actrisave™
L-cistein
bambus
bučna semena
granatno jabolko

KLINIČNO DOKAZANA UČINKOVITOST

KOLIKO

1 kapsula dnevno

ZADOSTUJE ZA

2 meseca

Double hair

DOUBLE HAIR

Double hair

NUTRIHAIR WOMAN

Double hair

NUTRIHAIR MAN

ZA KOGA
Za ženske in moške, ki želijo zmanjšati izpadanje las, pospešiti njihovo rast in izboljšati kakovost las.
Za ženske vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem in slabšo kakovostjo las kot posledica hormonskih sprememb, stresa ali pomanjkanja mikrohranil.
Za moške vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem in slabšo kakovostjo las kot posledica hormonskih sprememb, stresa ali pomanjkanja mikrohranil.
KLJUČNE LASTNOSTI
Vsebuje nagrajen kompleks AnaGain™ za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki skupaj z visoko doziranim biotinom spodbuja celice lasnih mešičkov k rasti novih las.
Temelji na sinergističnem kompleksu Actrisave™, ki s 14 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las.
Temelji na sinergističnem kompleksu Actrisave™, ki s 14 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las.
KLJUČNE SESTAVINE
Anagain™
biotin
Actrisave™
L-cistein, L-lizin
bambus
plodovi rakitovca
železo
Actrisave™
L-cistein
bambus
bučna semena
granatno jabolko
KLINIČNO DOKAZANA
UČINKOVITOST
KOLIKO

1 kapsula dnevno

1 kapsula dnevno

1 kapsula dnevno

ZADOSTUJE ZA
2 meseca
2 meseca
2 meseca

Aktivne in učinkovite sestavine

Klinično dokazan učinek

Varno za dolgoročno uživanje

Izdelano na Švedskem

Certificirano vegansko

1 kapsula dnevno

Najbolj priljubljeni paketi za najbolj optimalen rezultat

Paket
Lasje ONA

DOUBLE HAIR

NUTRIHAIR WOMAN

REZULTAT

Dokazano zmanjšuje izpadanje las, podpira njihovo rast ter zagotavlja daljše in močnejše lase pri ženskah.

Paket
Lasje ON

DOUBLE HAIR

NUTRIHAIR MAN

REZULTAT

Dokazano zmanjšuje izpadanje las, podpira njihovo rast ter zagotavlja daljše in močnejše lase pri moških.

Double Hair

35.90 €

V KOŠARICO
Nutrihair Woman

47.70 €

V KOŠARICO
Nutrihair Man

47.70 €

V KOŠARICO
Dvojec Lasje

97.60 € 91.74 €

V KOŠARICO
Beauty Formula

34.90 €

V KOŠARICO
Previous slide
Next slide

Izpadanje las je kompleksna težava, ki zahteva kompleksno rešitev

Izpadanje las marsikoga spravlja v obup. Lasje vas ne definirajo, a lahko močno vplivajo na to, kako se počutite. In zmotno je mišljenje, da je izpadanje las le kozmetični problem, saj lahko močno vpliva na samozavest in kakovost vsakdanjega življenja.

1 od 4 žensk  &  1 od 3 moških trpi zaradi izpadanja in redčenja las

1 od 4 žensk & 1 od 3 moških trpi zaradi izpadanja in redčenja las

ženskam bodo lasje začeli izpadati do 50. leta

moškim bodo lasje začeli izpadati do 35. leta

ženskam bodo lasje začeli izpadati do 50. leta

moškim bodo lasje začeli izpadati do 35. leta

Izpadanje las
lahko zmanjšamo

Možnost za rast las obstaja, dokler so lasni mešički aktivni. Toda kako vedeti, ali so aktivni? V večini primerov izpadanja las v zgodnji fazi so folikli še vedno sposobni rasti las. Potrebujejo samo malo pomoči.

Dejavniki, ki vplivajo na izpadanje las, so: hormonske spremembe, stres, prehrana oz.pomanjkanje mikrohranil, zdravila, bolezen, staranje in genetika. Vsi ti dejavniki imajo pogosto nakoncu za posledico nekaj skupnega:
 
Spremembo v ciklu rasti las.
 
Idealno je, da je približno 90 % naših las aktivnih oz. v fazi rasti. Preostalih 10 % pa je v fazi mirovanja in izpadanja.
 
Prekomerno izpadanje las se zgodi, ko se to razmerje poruši. Ko se lasje iz faze rasti (prehitro) premaknejo v fazo izpadanja.
Da bi preprečili oz. zmanjšali izpadanje las in spodbudili rast, se morata zgoditi dve stvari: 1. Povečanje števila las v fazi rasti. 2. Zmanjšanje števila las v fazi izpadanja.  Čeprav morda nad nekaterimi dejavniki, kot je recimo genetika, nimamo vpliva, obstajajo načini, s katerimi je mogoče ponovno uravnovesiti cikel rasti las. In tukaj pridemo v igro mi.  Ustvarili smo 2 nadstandardna izdelka širokega spektra s klinično dokazanimi učinki na izpadanje las, njihovo rast in kakovost.

DOUBLE HAIR

Bioaktivne snovi v izvlečku AnaGain™ aktivirajo specifične molekule, ki pošljejo signal celicam v lasnih mešičkih, kar je nujen postopek, da začnejo ti proizvajati nove lase. Biotin okrepi lase in poveča cirkulacijo v lasnih mešičkih.

Rezultat klinične študije: 

• 86 % uporabnikov je poročalo o zmanjšanem izpadanju las po 2 mesecih

• 71 % uporabnikov je opazilo splošno izboljšanje v kakovosti las

• V treh mesecih se je delež aktivnih lasnih mešičkov povečal s 4 na 7.2, kar ustreza 78% povečanju rasti las.

NUTRIHAIR

Sinergistični kompleks Actrisave TM vsebuje več aktivnih snovi, ki ščitijo celice lasnih mešičkov, podaljšajo življenjski cikel las in s skrbno izbranimi sestavinami zagotovijo potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las ter hkrati spodbujajo hormonsko ravnovesje.

Rezultat klinične študije: 

• 95 %  uporabnikom se je po 6-ih mesecih zmanjšalo izpadanje las, podaljšala življenjska doba las in povečala gostota las.

• Količina las se je v anageni fazi (t.j. faza aktivne rasti las) povečala s 45 % na več kot 85 %.

*Klinična študija je bila izvedena na 86 udeležencih, starih med 19-55 let, ki trpijo za zmernim izpadanjem las. Rezultati so bili v obdobju 6 mesecev merjeni s fototrihogramom, s fotografijami, ki so jih ocenjevali dermatologi, in osebno oceno udeležencev. Placebo skupina ni pokazala nobenega izboljšanja v nobenem merjenem parametru.

Vzroki za izpadanje las

Dejavniki, ki vplivajo na izpadanje las, so:
hormonske spremembe, stres, prehrana oz. pomanjkanje mikrohranil, zdravila, bolezen, staranje in genetika. Vsi ti dejavniki imajo pogosto na koncu za posledico nekaj skupnega:

Spremembo v ciklu rasti las.

Idealno je, da je približno 90 % naših las aktivnih oz. v fazi rasti. Preostalih 10 % pa je v fazi mirovanja in izpadanja.

Prekomerno izpadanje las se zgodi, ko se to razmerje poruši. Ko se lasje iz faze rasti (prehitro) premaknejo v fazo izpadanja.

Rešitev

Da bi preprečili oz. zmanjšali izpadanje las in spodbudili rast, se morata zgoditi dve stvari:
  1. Povečanje števila las v fazi rasti.
  2. Zmanjšanje števila las v fazi izpadanja.
Čeprav morda nad nekaterimi dejavniki, kot je recimo genetika, nimamo vpliva, obstajajo načini, s katerimi je mogoče ponovno uravnovesiti cikel rasti las. In tukaj pridemo v igro mi.  Ustvarili smo 2 nadstandardna izdelka širokega spektra s klinično dokazanimi učinki na izpadanje las, njihovo rast in kakovost.

Rezultati

DOUBLE HAIR

Klinično dokazan učinek na rast las

Bioaktivne snovi v izvlečku AnaGain™ aktivirajo specifične molekule, ki pošljejo signal celicam v lasnih mešičkih, kar je nujen postopek, da začnejo ti proizvajati nove lase. Biotin okrepi lase in poveča cirkulacijo v lasnih mešičkih.

Rezultat klinične študije:

  • 86 % uporabnikov je poročalo o zmanjšanem izpadanju las po 2 mesecih
  • 71 % uporabnikov je opazilo splošno izboljšanje v kakovosti las
  • V treh mesecih se je delež aktivnih lasnih mešičkov povečal s 4 na 7.2, kar ustreza 78% povečanju rasti las.

NUTRIHAIR

Sinergistični kompleks Actrisave TM vsebuje več aktivnih snovi, ki ščitijo celice lasnih mešičkov, podaljšajo življenjski cikel las in s skrbno izbranimi sestavinami zagotovijo potrebna hranila za boljšo kakovost in gostoto las ter hkrati spodbujajo hormonsko ravnovesje.

Rezultat klinične študije*:

  • 95 % uporabnikom se je po 6-ih mesecih zmanjšalo izpadanje las, podaljšala življenjska doba las in povečala gostota las.
  • Količina las se je v anageni fazi (t.j. faza aktivne rasti las) povečala s 45 % na več kot 85 %.

*Klinična študija je bila izvedena na 86 udeležencih, starih med 19-55 let, ki trpijo za zmernim izpadanjem las. Rezultati so bili v obdobju 6 mesecev merjeni s fototrihogramom, s fotografijami, ki so jih ocenjevali dermatologi, in osebno oceno udeležencev. Placebo skupina ni pokazala nobenega izboljšanja v nobenem merjenem parametru.

Ne verjemite samo nam
na besedo

Pogosta vprašanja

Seveda ne! Izdelek je primeren tako za ženske kot za moške in je namenjen vsem, ki imajo težave z izpadanjem las ali pa si jih želijo zgolj okrepiti, zgostiti in pospešiti njihovo rast.

Da, njuno kombiniranje je celo priporočljivo, saj boste tako prekrvavitev in zdravje lasnih mešičkov podprli z dvema učinkovinama hkrati – z izvlečkoma AnagainTM in izvlečkom ActrisaveTM , ter poskrbeli za višji vnos vseh pomembnih mikrohranil, vpletenih v normalno rast in kakovost las, kot so: biotin, cink, železo, selen, vitamin D3 in silicij.

Izdelek je odlična izbira za ženske in moške vseh starosti, ki se soočajo z izpadanjem las ali pa si želijo doseči hitrejšo rast las in njihovo višjo kakovost. S klinično dokazano učinkovitimi sestavinami omogoča celostni pristop k izpadanju las ali slabši kakovosti las, ki je posledica hormonskih sprememb, stresa, uživanja zdravil, neuravnotežene prehrane ali zunanjih razlogov za poškodovane lase.

Da. Sestavine v obeh izdelkih okrepijo lase in spodbujajo njihovo rast.

Rezultati med posamezniki variirajo, zato je nemogoče podati natančno oceno, kdaj bo pri nekom izdelek začel delovati. Nekateri opazijo učinek izredno hitro, drugi potrebujejo malo dlje časa. Za opazne rezultate vsekakor priporočamo, da izdelke jemljete vsaj 4 mesece. Za bolj opazne rezultate pri rasti las, kot v klinični študiji, priporočamo, da izdelek Nutrihair uživate vsaj 6 mesecev. Za optimalen učinek pa priporočamo, da stanje vzdržujete. Dolgoročno uživanje izdelkov je povsem varno.

Za nosečnice izdelka nista primerna, saj vpliv zelišč v izdelkih na potek nosečnosti ni poznan. Lahko pa v času nosečnosti stanje las varno podprete z uživanjem Nordbo Kolagena in z zadostnim vnosom železa. Tu vam lahko pomaga izdelek Železo & Vitamin C. Za uživanje Double Hair in Nutrihair Woman v času dojenja vam svetujemo, da se pred uživanjem izdelka posvetujete z zdravnikom. Izdelek Double Hair sicer zadovoljno in varno uporabljajo številne doječe mamice.

Double Hair in Nutrihair lahko po navodilih za odrasle uživajo otroci starejši od 12. let. Za mlajše otroke izdelka nista primerna.

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Pišite nam na [email protected]i in z veseljem vam bomo pomagali.

Eva Pakiž in Jerica Zupan sta o svoji izkušnji s težavami z lasmi in kaj jima je pri tem pomagalo, spregovorili tudi pred kamero.

Opažate povečano izpadanje las? Ukrepajte čim prej.