Night Complex

Nagrajena nočna formula, ki spodbuja notranji mir

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Sestavine

Stres pri napornem življenjskem slogu lahko prispeva k pretirani mentalni in telesni stimulaciji, zaradi česar težje zaspimo, pomanjkanje spanca pa ogroža normalno obnovo telesnih tkiv. Ta pomirjajoča formula vsebuje magnezijev bisglicinat in L-triptofan ter sinergijske rastline, kot je hmelj, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
FairTrade
HORMEZA
Organic
LIOFOLIZACIJA

Zakaj je Night Complex nekaj posebnega?

Ker nudi raznoliko in uravnoteženo kombinacijo pomirjevalnih rastlin, magnezij-kelata in pomirjevalnih dejavnikov, ki pripomorejo k sprostitvi. Poleg zgoraj omenjenih vsebuje še bisglicinat, cvetove hmelja in lipe, višnjo montmorency in L-triptofan.

Magnezij

 
Primanjkljaj magnezija v telesu se kaže kot utrujenost, nihanje razpoloženja, slaba koncentracija, rahel spanec in bolečine v mišicah. Pomanjkanje magnezija povzroča tudi tesnobo in vznemirjenost. Magnezij je v Night Complexu prisoten v kemijski obliki bisglicinat, ki ima visoko absorpcijo v črevesju ter je zelo nežna do želodca.

Bisglicinat

 
Vsebuje glicin, neesencialno aminokislino, ki deluje kot zaviralni nevrotransmitor, kar izboljšuje kakovost spanca, če ga vzamemo pred spanjem.

Cvetovi hmelja in lipe

 
So znane pomirjevalne rastline, ki se jih tradicionalno uporablja za sprostitev živčnega sistem in umirjanje uma. Lipov čaj že stoletja uspešno uporabljajo za sproščanje in za boj proti tesnobi.

Višnja Montmorency

 
Je naraven vir melatonina - hormona, ki je potreben za uravnavanje ciklov spanja in budnosti. To pomeni, da je spanje po uživanju teh češenj zaradi antioksidativnih in protivnetnih lastnosti bolj kakovostno. Ta vrsta češenj je znana tudi po tem, da pospešuje okrevanje po vadbi, tako da zmanjšuje vnetja v mišicah in oksidativni stres.

L-triptofan

 

L-triptofan je esencialna aminokislina, ki se v telesu pretvori v nevrotransmiter serotonin, poznan kot hormon sreče. Iz serotonina nato v telesu nastaja hormon melatonin, ki nas uspava ter izboljša količino in kakovost spanca. Triptofan je nujen za tvorbo vrste molekul, ki vplivajo na številne funkcije v telesu, vključno s spanjem, razpoloženjem in vedenjem. Raziskave so pokazale, da lahko nizke ravni triptofana prispevajo k motnjam razpoloženja, vključno z depresijo in anksioznostjo.

Night-Complex_00000_scaled

Ali ste vedeli?

Kronično pomanjkanje spanja poveča našo lakoto čez dan ter poslabša odziv naših celic na inzulin, kar lahko vodi v večje tveganje za razvoj debelosti in presnovnega sindroma. Prav tako pomanjkanje spanja poslabša športne rezultate in obnovo mišičnega tkiva, poveča raven stresnega hormona kortizola ter zmanjša raven testosterona v telesu.

TI + Night Complex

ZA KOGA

Za tiste, ki ne morejo zvečer zaspati in/ali imajo slab in nemiren spanec.

KDAJ

Zgodaj zvečer ob jedi

kolicina
KOLIKO

2 kapsuli

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

SHRANJEVANJE

Pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Je Night Complex uspavalo, ki lahko povzroči odvisnost?

Ne. Gre za učinkovito mešanico naravnih rastlinskih ekstraktov in optimalne oblike magnezija, ki pomaga umiriti živčni sistem, zaradi česar lažje zaspimo, vendar nas ne more zasvojiti. Dolgotrajno dodajanje Night Complex je varno in vseskozi enako učinkovito.

Je izdelek primeren za nosečnice?

Kljub visoki kvaliteti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje, saj je učinek zelišč na nosečnost še premalo raziskan. Prehransko dopolnilo pa lahko varno uživate med dojenjem.

Mi lahko poveste kaj več o kvaliteti Nordiq prehranskih dopolnil?

Seveda. Vsa Nordiq prehranska dopolnila vsebujejo zgolj zelišča najvišje kvalitete ter bioaktivne, naravne oblike vitaminov. Če je možno, so zelišča pridelana na ekološki način in izvirajo iz Skandinavije.

Proizvodnja Nordiq prehranskih dopolnil poteka v Evropski uniji in ima certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse) ter vzpostavljen sistem HACCP (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk), ki zagotovi varnost in neoporečnost vseh sestavin ter proizvodnih procesov. Poleg tega so vse sestavine gensko nespremenjene in primerne za vegane.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.