No_artificial_ingredients
Brez aditivov
Vegan
100% veganski
Group 1
50 kapsul,
1 kapsula/dan
Vegan

Brez aditivov in
100% veganski

Group 1

50 kapsul,
1 kapsula/dan

Številne klinične študije izvlečka Red Orange ComplexTM so pokazale dobre rezultate na koži, ki je bila poškodovana od sonca. Po 15-ih dneh vsakodnevnega uživanja 100 mg* izvlečka Red Orange ComplexTM se je pojavnost pordele kože zaradi UV-žarkov zmanjšala za do 40%.

Group
1 kapsula Double Sun vsebuje 100 mg Red
Orange Complex

Opozorilo: Double Sun ni nadomestilo za sončno kremo, zato je nanos kreme z visokim zaščitnim faktorjem obvezen v vsakem vremenu in letnem času.

Opozorilo: Double Sun ni nadomestilo za sončno kremo, zato je nanos kreme z visokim zaščitnim faktorjem obvezen v vsakem vremenu in letnem času.

V času sončnih poletnih dni smo vsakodnevno izpostavljeni večji količini močnega UV sevanja, ki je vir oksidativnega stresa v koži. Ker ta negativno vpliva na imunski sistem kože in zmanjša kakovost kolagenskih vlaken v koži, smo v ta namen ustvarili pakete, ki bodo največji zavezniki pri ohranjanju zdrave in napete kože v poletnih dneh.

Posledice prekomernega izpostavljanja soncu na konkretnem primeru dvojčic Jeanne in Susan

Posledice prekomernega izpostavljanja
soncu
na konkretnem primeru dvojčic
Jeanne in Susan

Iz slik ni težko ugotoviti, katera sestra se je pretirano izpostavljala soncu. Susan je tista, ki se je redno nastavljala soncu brez ustrezne zaščite že od svojega 20. leta, medtem ko se je njena sestra dvojčica soncu izpostavljala veliko manj. Rezultat: Susanin obraz je zaradi prekomernega in nespametnega izpostavljanja soncu vrsto let poln hiperpigmentacij (starostne page, pigmentni madeži). UV žarki pa so tudi vplivali na poslabšano navlaženost njene kože, zmanjšano elastičnost in večji nastanek gub. Poleg vidnih znakov na obrazu, pa je Susan tudi pod veliko večjim tveganjem za razvoj kožnega raka kot njena sestra dvojčica.

Vir: https://www.today.com/slideshow/today/effects-of-smoking-sun-and-stress-on-the-skin-of-twins-33422340/

Posledice izpostavljenosti kože
UV žarkom so:

  • nastanek gub
  • hiperpigmentacije
  • poslabšana navlaženost kože
  • kožni rak

Zakaj je pomembno, da
začnemo z uživanjem Double Sun
že zdaj?

Zakaj je pomembno, da začnemo z uživanjem Double Sun že zdaj?

Naravni izvleček Red Orange Complexa v izdelku je sicer pokazal dobre rezultate v povezavi z UV poškodbami kože že po 15-ih dneh, vendar pa betakaroten doseže maksimalen in optimalen učinek šele po 8-ih tednih uživanja. Učinek se sčasoma samo še povečuje, zato začnite z uživanjem že zdaj!