POSEBNI POPUSTI % s kodo AKTIVNI12 v kategoriji “šport”

I'm Vegan

I’m Vegan je certificiranje organizacije za pravice živali Djurens Rätt, ki zagotavlja, da je izdelek iz izključno rastlinskih sestavin in da med proizvodnjo niso bile uporabljene živalske sestavine. Certificiranje se uporablja za živila, higienske izdelke in kozmetiko. I’m Vegan je preprost in jasen način, s katerim potrošnik vidi, da znamka izpolnjuje pogoje organizacije Djurens Rätt.

O certifikatu:

1. Organizacija Djurens Rätt je bila ustanovljena leta 1882 in je zdaj vodilna švedska organizacija za pravice živali. Je politično neodvisna organizacija, ki želi izboljšati pogoje za živali in se osredotoča na večjo zaščito živali tako nacionalno kot mednarodno.

2. Izdelki z oznako I’m Vegan morajo biti 100-odstotno veganski. Testiranje na živalih je prepovedano in v izdelkih s certifikatom niso dovoljene živalske sestavine ali derivati.

3. Znamke morajo oddati dokumentacijo za vse certificirane izdelke. Kozmetične znamke preveri tretja stran, ki potrdi, da ni bilo testiranja na živalih in da znamka izpolnjuje vse druge zahteve.

Preberite več na spletni strani www.djurensratt.se/english